Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 decembrie 2022

Fular tricolor

 Un fular de dimensiuni generoase, 40 cm lățime și peste 2,20 m lungime, care nu doar va ține de cald, ci va da un aspect wow ținutelor de iarnă. 








Rochie de sărbătoare

 Nu prea am ocazia sa tricotez rochii, așa că m-am bucurat să o pot realiza pe aceasta.

O culoare superbă, un fir de calitate, un model geometric pe toată suprafața, o linie clasică și mereu actuală: o rochie pregătită de sărbătoare, pentru o siluetă delicată. 




Jachetă dantelată

 Tricotată dintr-un fir natural, moale și plăcut, un amestec de bumbac și merino superlavabil, această jachetă e pregătită de sărbătoare. 😊



  







sâmbătă, 17 decembrie 2022

Pulover de sarbatoare

 Ultimul pulover tricotat cu model norvegian este tricotat din lână 100%. Având fondul gri, mi s-au părut potrivite aceste accente galben intens, solar. 

Un pulover călduros și deosebit, măsură XL-XXL.



Bumbac si matase

 O bluză delicată, tricotată din bumbac 100%, într-o nuanță frumoasă de bleu.



vineri, 18 noiembrie 2022

Pulover cu nasturi

 Rămânând în zona nuanțelor delicate, acest bleu-turcoaz deschis mi-a plăcut mult.

Un pulover tricotat simplu, ca un norișor diafan.




miercuri, 9 noiembrie 2022

Șal din bumbac și in

 Prima variantă a salului Dreambird tricotata dintr-un fir natural amestec de bumbac și in. Trei culori simple, o combinație discretă și  rafinată.

O alternativă la firele cu lână in compoziție, potrivită pentru persoanele alergice la lână. 




sâmbătă, 22 octombrie 2022

Simplitate

 Din seria firelor deosebite, încă unul cu o compoziție 100% naturală: 55% lână superlavabilă și 45% bumbac, incredibil de fin și  plăcut pe piele. 

L-am folosit pentru această jachetă finuță, simplă și delicată, care va fi completată cu nasturi multicolori, care o vor înveseli.



duminică, 16 octombrie 2022

Poncho vesel

 Acest poncho vesel și multicolor are o poveste drăguță: inițial, a fost un sac pentru bebe, tricotat special pentru micuța bebelina. Acum, că  ea a crescut, am reușit să  îl transform într-un poncho comod și călduros, care să  îi țină de cald în continuare.





Degradeuri...de toamnă

 Lâna merinos este printre cele mai îndrăgite fire, fiind alegerea perfectă atât pentru bebeluși, cât și pentru adulți. Pielea noastră merită o mângâiere fină și delicată, la orice vârstă. 

Un degrade surprinzător- o bluză cu guler înalt, numai bună de purtat în sezonul rece, pe sub jacheta sau sacoul preferate. 🍃🍂🍃🍂🍃



Jachetă delicată

 Cu o nuanță frumoasă și delicată de bleu, firul folosit la această jachetă este la fel de prețios ca și ultimele două: mătase naturală 100%. 

Modelul ales este simplu, dar de efect, și evidențiază frumos o siluetă delicată. 






Gri, de toamnă

Aceeasi culoare eleganta si o jacheta, dintr-un fir pretios, cu 80% lână și 20% mătase. 

Pentru un aspect deosebit, i-am atasat buzunare dintr-un fir multicolor.


 

 

joi, 8 septembrie 2022

Gri, de vară

 Am tricotat cu bucurie aceasta bluza, încântată de frumusețea firului deosebit: mătase naturală 100%, de culoare gri, mereu elegantă și un model dantelat discret.






luni, 29 august 2022

Rochie dantelată

 O rochie tricotată cu drag, din același fir de bumbac 100% pe care l-am folosit la toate produsele mele de vară. 

Poate fi purtată simplă, pe plajă, sau cu o jupă colorată, oriunde vrei. Am ales albul, pentru a fi ușor de combinat cu orice culoare.














Șal în degradeuri - amintire de vară

 Aceleași nuanțe de cer senin și lavandă, in ultimul șal al acestei veri. Îl poți purta tot anul, pe umeri sau în jurul gâtului, pentru a păstra aproape amintirile verii.